4gamers.be

Battlefield 3 Premium

08-09-2012 13:14 - Geschreven door TimosQito

[b]Battlefield 3 Premium Pack Review:[/b]

Er staat ons in het komende jaar nog heel wat downloadbare content te wachten voor EA's Battlefield 3 nl.Battlefield 3 Premium. Hierbij heb je de mogelijkheid om alle huidige en toekomstige expansies in huis te halen. Maar er zit meer in Premium dan gewoon alle DLC's in voorverkoop. Je behoort tot een select clubje dat verschillende gadgets en privilege's in alle exclusiviteit krijgt. Eens kijken of dat allemaal wel zijn geld waard is & dit kom je te weten in deze Battlefield 3 Premium Review.

Alles van Premium kan je vinden in de aparte sectie Premium op het startmenu. Hierin krijg je een volledig overzicht aan de hand van een kalender wanneer welke DLC's uitkomen, als er speciale wedstrijden georganiseerd worden, als er een Double-XP weekend aankomt & de zogeheten ‘content drops', waarbij je iedere maand nieuwe wapens, kleren en andere goodies krijgt. Zo zijn er ook enkele gadgets die je krijgt wanneer je Premium hebt geïnstalleerd: een monster van een gevechtsmes, een speciale Premium-dogtag, en nieuwe camouflage-outfits.

Action Moves To The Inside:

Als je Back to Karkand nog niet had zit dit gewoon in het premiumpakket & kan je dus terug downloaden. Verder heb je dan Close Quarters die je meteen kunt downloaden. Een nieuw setje multiplayermaps met een eigen speelmodus waarin je zoals de titel het al weggeeft vooral door besloten omgevingen chased. Zoals het oeroude fort in de Donya Fortress-map of de nieuwe kantooromgeving van Operation 925. Daardoor wordt de actie lekker bruud binnenskamers. Het wordt eventjes spannender als je de gebouwen moet uitzuiveren, want het gevaar schuilt letterlijk om iedere hoek. Een goeie manier om je XP-score wat op te krikken, want je doodt & sterft veel vaker in deze door de dichte gangen versnelde chaos dan in de relatief open velden uit Back to Karkand. Je hebt hierbij eigenlijk zeer weinig mogelijkheden om dekking te zoeken. Af en toe loop je gewoon in de val: er zijn kamers in de maps waar je met je rug tegen de muur staat. Uit je doppen kijken is dus de boodschap.

Al van op de eerste dag waarop ik inlogde waren de servers al behoorlijk druk in de Close Quarters-maps. Wat dus betekent dat spelers het wél zagen zitten om deze nieuwe Battlefield 3 Premium aan te kopen. Close Quarters zit momenteel nog in zijn exclusiviteitsperiode van veertien dagen. Net als voor de drie andere expansies die nog moeten komen: Armored Kill: gericht op gevechten met voertuigen. In september: Aftermath (zich afspelend in Teheran na de aardbeving). In december: het voorlopig nog onbekende End Game in maart volgend jaar.

Is Your Money Worth It?

Als je eventjes goed telt & nadenkt zit het op gebied van waar voor je geld wel goed. Als je Back to Karkand al zou hebben binnengehaald heb je met je vijftig euro's alvast een korting van € 10 op alle andere uitbreidingen. Als je daarentegen een Waardige Battlefield 3-freak bent die toch al van plan was om de meeste van de uitbreidingen in huis te halen en de standaardmaps in de game al helemaal heeft zot gespeeld zou de aanschaf van Premium een uitgeklaarde zaak moeten zijn. Voor dat soort spelers zijn de DLC's eigenlijk bijzaak. De nieuwe maps knallen ze na verloop van tijd wel helemaal erdoor. Misschien kunnen ze voor de echte Battlefield-purist wel de maandelijkse Events interessant zijn of je kunt een serverruimte afhuren voor jezelf en je vrienden, zodat je ongestoord tegen elkaar kunt knallen.

See You On The Battlefield!!!!
[align]Conclusie van Battlefield 3 Premium:
De absolute Battlefield 3 freaks hebben deze Battlefield 3 Premium ongetwijfeld al gekocht en zijn ze zich door de exclusieve maps aan het chasen. Voor de eerder casual-multiplayerspeler ligt alle aandacht bij de Multiplayer-DLC's die nog moet komen. Als je echt van plan bent om alle expansies in huis te halen doe je sowieso de ideale Solden door ze allemaal alvast in voorverkoop te bestellen. Zo behoor je dan eigenlijk al bijna bij de Battlefield 3 Elite.
[/align]

Positief

  • De Gameplay Van De Nieuwe Modes
  • Exclusieve Mappen
  • Verzorgde Premium Content &Ideaal; Voor De Battlefield 3-Fans

Negatief

  • Niets Noemenswaardigs
  • De prijs Mss
Beoordeling: 9
Wat vinden anderen van deze review?

Door jou gegeven score

Je moet inloggen alvorens je kan stemmen.

Totale score

Beoordeling: 52.40

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.