4gamers.be

Teken(ziekte)

30-04-2012 23:47 - Geschreven door Dantonse

uDraw Studios: Instant Artist (X360 versie)
 
 

 

uDraw is een gametablet dat uitgegeven werd door THQ, als spoedig werd het product afgeprijsd van de volle pot, 80 euro, naar 20 euro en minder. Of er nog meer games voor zullen worden gemaakt valt dan ook te betwijfelen. Wij gaan aan de slag met Instant Artist en schrijven er het nodige over.
 


 
Als je de tablet koopt, ook al is het voor een andere game, zal je zeker wel een keer met Instant Artist aan de slag gaan. Want deze game zit altijd in het pakket samen met de UDraw gamingtablet.
 
 


 


De lessen
 


 
Met de tablet omgaan zal je snel gewoon worden, de tablet werkt in geheel zeer goed. Geen foutjes die niet veroorzaakt worden door je hand die uitglijd. Maar een hand die uitglijd gebeurt eigenlijk ook niet erg vaak. Wat betekent dat we een goede grip hebben op onze pen. De pen zit met een (lang genoeg) koord vast aan de tablet dus wees niet bang voor het DS-stylus-probleem.
 
 
Maar veel is er niet te doen in deze game, drie modes welgeteld. Art School zijn 15 lessen waarin je leert omgaan met de uDraw tablet, je leert ook wat fijne trucjes (die je met een echte pen ook meteen kan gebruiken). Maar als je de lessen later niet herhaalt zullen je tekentalenten niet verhogen. Behalve als je goed genoeg kan opletten, tenminste...
 
 
 
Inkleuren!
 
 


De tweede modus is Art Camp, hier mag je van alles doen. Maar dit is meer voor de kleinsten gemaakt. Inkleuren is namelijk niet zo van ons niveau. Een keer is een halve tekening inkleuren wel leuk, uiteraard alleen wanneer je de filling-tool niet gebruikt. Dan moet je soms nog wel wat moeite doen voor de kleine plekjes. Bij Art Camp zijn er ook nog andere activiteiten, nummer tekenen, stip tekenen, zo’n soort activiteiten.
 


En dan is er nog: Art Play, dat is gewoon free-style tekenen. Hier kan je alles doen wat je wilt! Laat je fantasie zijn eigen gang gaan! Er zijn veel kleuren die je kan gebruiken in deze game. Ook veel tekenstijlen. Je zult zeker alle stijlen (en kleuren) die je op Paint of Gimp kan vinden hier ook vinden.
 
 
 

Maar deze game verveelt snel, zeer snel. Na een uur of twee zal je de game waarschijnlijk wel terug in het doosje stoppen. Maar na een week zit je er terug in... Misschien nog voor mensen die echt in tekenen geïnteresseerd zijn maar hier scoort hij niet zo hard.
 

Positief

  • Vele tekenmogelijkheden
  • Tablet

Negatief

  • Verveelt snel
Beoordeling: 6
Wat vinden anderen van deze review?

Door jou gegeven score

Je moet inloggen alvorens je kan stemmen.

Totale score

Beoordeling: 17.00

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.