4gamers.be

Blogging - le Internet Medley.

05-12-2011 19:16 - Geschreven door Carnivorious

Misschien hebben sommigen onder jullie het wel al gezien, maar het volgende filmpje doet al enkele dagen (bijna een maand) de ronde op het internet. Een prachtige weergave van wat er zo ongeveer allemaal gebeurt onder hen die het internet dagelijks gebruiken. 

Het liedje is te koop op iTunes, dus als je een dollar kunt missen zéker doen! Slagen jullie er in om alle 40 Memes te spotten? Ik zie er veel, maar ben te lui om ze te tellen. Welke liedje vinden jullie allemaal in het filmpje? Ik vind volgende klassiekers:  • Nyan cat.


  • Het meisje met de prei. (is dit de echte titel?)


  • Never gonna give you up.


  • Dragostea Din Tei.
Er zijn echter nog een aantal die ik niet kan herkennen, jullie wel?

P.S. Wegens het misschien iets te expressieve karakter van mijn vorige blog, heb ik deze offline gehaald. Als je hem als nog wil lezen, vraag maar ;-).

Wat vinden anderen van dit artikel?

Door jou gegeven score

Je moet inloggen alvorens je kan stemmen.

Totale score

Beoordeling: 68.00

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.