4gamers.be

Het leven zoals het is: een kapotte pc

09-08-2011 19:52 - Geschreven door Jappii

Het was donderdag. De vogels waren aan het fluiten en de zon stond hoog aan de hemel. Een heerlijke zomerbries deed mij ontwaken uit een diepe slaap. Fluitend huppelde ik de trap af en deelde een goedemorgen met de huisgenootjes. Met een glimlach op mijn gezicht dronk ik een koffietje en at ik een boterham voordat ik mijn leven achter de computer ging verderzetten. Vijf minuten later zat ik te gamen.

Niet dus. Mijn pc is kapot. Momenteel in herstelling en iedereen weet wel hoelang dat dat duurt. Gelukkig heeft mijn zus nog een laptop, (oké, het is een acer, maar zolang hij niet uit elkaar valt) maar gamen lukt dus niet meer. Ik ben dus aangewezen op mijn DVD-collectie en Prime...

...en daar ben ik best blij om. De voorbije dagen heb ik al enkele zeer goede films gezien. Zo is L'Immortel daar één van. Ik haat de Franse taal normaal, maar hier kon ik het zeer appreciêren. Al was het moeilijk om Kad Merad nu als maffiabaas te zien, in plaats van de baas van een postkantoor, die samen met een collega volkomen bezopen Bergues onveilig maakt. Jean Reno zet ook een sterke prestatie neer, en samen met het verhaal dat goed in mekaar stak is 22 Bullets, The Immortal of hoe je het ook wilt noemen voor mij zeker een acht waard.

Wat vinden anderen van dit artikel?

Door jou gegeven score

Je moet inloggen alvorens je kan stemmen.

Totale score

Beoordeling: 78.10

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.