4gamers.be

Nog steeds in het ziekenhuis

20-11-2011 11:00 - Geschreven door

Na bijna 5 weken en een half, ben ik nog steeds niet hersteld. Vele goede games zijn aan mij voorbij gegaan: Batman, BF3, Uncharted 3, Skyrim. BF3 heb ik eventjes kunnen spelen op pc en ik werd weggeblazen door de garphics en het geluid. Skyrim heb ik als cadeau gekregen maar ligt hier onge-opend. COD is compleet aan me voorbij gegaan en dat vind ik helemaal niet erg. De reviews voor de pc-versie zijn niet echt lovend. Voordeel is wel dat als ik terug thuis ben, er een ganse hoop spelplezier op me te wachten zal staan, terwijl de meeste van jullie de games al uitgespeeld hebben.

Tot een volgende. Game ze.

Wat vinden anderen van dit artikel?

Door jou gegeven score

Je moet inloggen alvorens je kan stemmen.

Totale score

Beoordeling: 94.00

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.