4gamers.be

Vanuit het ziekenhuis

16-10-2011 10:20 - Geschreven door

Hey beste collega 4gamers. Ik ben sinds woensdag opgenomen in het ziekenhuis. Ik zit met een totale burnout en heb echt nood aan rust. Dus als jullie niet veel van me horen, dan weet je nu waarom. Het is natuurlijk superjammer dat het nu moet gebeuren omdat het toch de wedstrijdenmaand is dankzij de verjaardag van 4gamers. Ik ben dus niet echt in de mogelijkheid om het allemaal op te volgen en deelnemen zit er niet echt in.

Anyhow, ik mis ulle allemaal en ik hoop dat ik binnenkort terug actief deel kan uitmaken van de community.

Ik ga proberen de evolutie van mijn opname hier wat te posten voor iedereen die het interesseert. Feel free to comment or ask questions.

Greetings.

Koen

Wat vinden anderen van dit artikel?

Door jou gegeven score

Je moet inloggen alvorens je kan stemmen.

Totale score

Beoordeling: 95.40

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.