4gamers.be

​World of Warcraft: Legion, wat kunnen we verwachten?

07-12-2015 09:01 - Geschreven door creativegroupaccount

Blizzard kondigde in augustus dit jaar aan dat de zesde uitbreiding van World of Warcraft eraan komt: World of Warcraft Legion. In deze blogpost staan de nieuwe features en de eerste indrukken van deze nieuw WoW centraal.Nieuwe, oude tegenstanders

In de eerste uitbreiding van WoW 10 jaar geleden heb je de slechterik Illidan Stormrage verslagen, maar dit betekent niet dat hij voorgoed verdwenen is. In de trailer van WoW Legion is namelijk te zien dat dit monster, gewapend met een tweeledig zwaard, weer terug is in Azeroth. Illidan Stormrage en de rest van ‘The Burning Legion’ zijn je tegenstanders in WoW Legion. Ze zullen zich bevinden in nieuwe in-game content genaamd ‘The Broken Isles’, het epicenter van The Burning Legion’s invasie van Azeroth. De Orc tovenaar Gul’dan is ook aanwezig in de nieuwe uitbreiding. Gul’dan blijkt nog meer slechte plannetjes te hebben nadat hij bijna opgeruimd was in de vorige uitbreiding, WoW Warlords of Draenor.What’s new?

Natuurlijk zijn er nog veel meer nieuwe features in Legion behalve bekende tegenstanders.  Zo is er nieuwe gear, zijn er nieuwe legendary items, nieuwe dungeons en raids, een nieuw Honor System en de nieuwe klasse held de ‘Demon Hunter’. Ook is het aantal levels omhoog gegaan naar level 110.Blizzard’s view op de nieuwe game

Blizzard beschrijft de nieuwe uitbreiding Legion als volgt: “Om de strijd aan te gaan met de legers van de Legion, moeten de helden van Azeroth een ongekende hoogte van kracht bereiken. De helden zullen beschikken over zeer aanpasbare wapens die gesmeed zijn in het vuur van Lore. Ze zullen ook samenwerken met de onwaarschijnlijke bondgenoten in de vorm van een nieuwe hero klasse, de Demon Hunter en de kampioenen verenigingen van hun zaak de Order Hall van hun klasse. Legion stelt spelers ook in staat om een character’s level te verhogen naar level 100, waardoor iedereen de strijd met hun vrienden tegen de Legion kan aangaan.Dat belooft wat voor de nieuwe expansie! Ook al komt Legion pas in augustus of begin september 2016 uit, we kunnen ons er nu alvast op verheugen. Op Youtube staan nog hele gave preview filmpjes om je enthousiast te maken voor de nieuwe uitbreiding van World of Warcraft.Nog een handige tip: je kunt de uitbreiding WoW Legion kopen door middel van een Battle net prepaid card, waarmee je ook in-game items kunt kopen voor de WoW uitbreiding die je nu speelt.

Wat vinden anderen van dit artikel?

Door jou gegeven score

Je moet inloggen alvorens je kan stemmen.

Totale score

Beoordeling: 0.00

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair