4gamers.be

Hoe Hitler mijn leven redde...

23-08-2011 05:19 - Geschreven door Jappii

Sommigen onder jullie zullen waarschijnlijk opgekeken hebben van de titel, want niet velen kunnen dat zeggen, denk ik zo. Maar ik wel. Ik zal je vertellen waarom.

Ik had al een tijdje een combi-ticket van Pukkelpop op zak. Ik was één van de 'gelukkigen' die op tijd de luiheid aan de kant had gezet om het aan te kopen. Na de examens kreeg ik op het oudercontact te horen, naast het feit dat ik geluk had dat de leerkrachten mij graag hebben, dat ik in de vakantie twee vakantietaken mocht afwerken. No problem, tijd zat!

Tot een dag voor Pukkelpop... Ik realiseerde mij dat mijn uitstelgedrag er toe had geleid dat ik, indien ik naar Pukkelpop zou gaag, ik welgeteld één volle dag zou hebben om een taak over Duits te maken en een boek te lezen over Hitler. Toen ik het boek van de bibliotheek had gehaald (Hoofdbibliotheek Brugge, bel me voor af te spreken) realiseerde ik mij dat, toen ik de 1267 op de laatste pagina zag, dat dat nogal onmogelijk was. 

Met pijn in het hart - wel, tbh, eigenlijk niet, ik had er eigenlijk al niet zo'n zin in - verkocht ik mijn ticket dus en maakte ik mij klaar om te game.. uh, lezen. Hitler had er dus voor gezorgd dat ik niet op Pukkelpop was, verder ga ik er niet op in, je legt zelf wel de connectie met de titel veronderstel ik.

But still, ik heb nog steeds geen zak gedaan aan één van die twee taken en ze moeten morgen binnen. Dat is ook de reden waarom ik nu deze wall of text aan het schrijven ben om... 5u17 in de ochtend. Nuja goed, ik zal dan maar even beginnen, ik heb nog zo'n elf uur. 

Vele groetjes van jullie idool

Jappe

PS: Bij deze wil ik Spaghetti nog eens proficiat wensen met zijn prestatie in het 4Gamers Pokémon toernooi. Enorm knap dat hij zo'n zorgt draagt voor zijn Pokémon! Hij verdient het echt!

Wat vinden anderen van dit artikel?

Door jou gegeven score

Je moet inloggen alvorens je kan stemmen.

Totale score

Beoordeling: 79.13

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.