4gamers.be

GamesCom: Dag 2

18-08-2011 20:37 - Geschreven door YoniVL

Nog een dag GamesCom voorbij en we beginnen eindelijk in het ritme te geraken. Veel minder fysieke problemen vandaag, zelfs de voeten geraken gewend aan het rondhossen.

Beginnen deden we met een rondje EA. Een line-up van meer dan 10 games, 3 redacteurs en 3 uur de tijd, dat mocht geen probleem zijn. Eerste presentatie van de dag was onmiddellijk een klepper, Battlefield 3. Ik ben de eerste om toe te geven dat ik geen fan ben van shooters, maar verdorie, dat ding ziet er geweldig uit! Daarna volgden nog enkele leuke games, zoals FIFA Street en SSX, maar daarover meer op de front. Vervolgens mocht ik op visite bij Bethesda voor een stevige dubbeldekker. Dishonored en Prey 2 zijn twee games die zeker en vast zullen verkopen en bij Bethesda hebben ze dan ook nog eens Skyrim en Rage zitten. Verhongeren zullen ze dus meer dan waarschijnlijk niet. Daarna was het op naar Warner, niet voor Batman want daar was papfles mee gaan lopen, maar wel voor Lollipop Chainsaw. Een game dat veel vreemde blikken kreeg, maar dat met Suda51 wel een hele bekende naam achter zich heeft. Daarna was het de beurt aan Masters of the Broken World, een niet-lineaire turn-based god game. Een hele mond vol voor een minder bekende titel, maar fans van het genre houden hem best toch in het oog. Tenslotte kon ik nog even stoom afblazen met een rondje Soul Calibur V. Geen idee wie die andere journalist was (waarschijnlijk een Duitser, die verliezen altijd als het er echt om draait), maar ik heb hem toch stevig te kakken gezet.

Morgen de laatste dag gevuld met presentaties, dus nog even doorbijten. Ik ga afsluiten met twee woorden, die veel mensen zullen doen kwijlen: Darksiders 2.

Wat vinden anderen van dit artikel?

Door jou gegeven score

Je moet inloggen alvorens je kan stemmen.

Totale score

Beoordeling: 90.00

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.