4gamers.be

Gamescom is...buikpijn hebben van het lachen?

18-08-2011 00:48 - Geschreven door papfles

Er wordt stevig doorgewerkt hier. Goofus zit hier zijn interview uit te schrijven met Robert Bowling van Infinity Ward, terwijl YoniVL zijn tekstjes afwerkt voor de snap-preview special (die ondertussen ook is verschenen op de front). Ik zit hier zelf nog tekstjes te pennen voor de blogs, terwijl ik ook nog vragen probeer te verzinnen voor de games die we morgen zullen zien.

Een voormiddag met EA in het verschiet om vervolgens te splitsen naar Warner - Bethesda - 2K - Namco en ons Belgisch game... het belooft weer pijnlijke tijden te zijn voor onze voeten. Maar we moeten wel toegeven: we lachen ons wel te pletter als we samen rondlopen.

Buikpijn is nu de pijn die de voetpijn verdringt. Talloze onnozeliteiten (van de vermoeidheid) zijn al de revue gepasseerd, gaande van een wijzende vinger (don't ask) tot nutteloze zaken als choco (don't even go there). Als elke perstrip op deze manier kan verlopen - in de veronderstelling dat er natuurlijk meerdere mensen van 4Gamers kunnen gaan - dan hoeven we niet eens naar de fitness te gaan en kunnen we gewoon al lachend spieren bijkweken.

Ja, het amusement zit er hier wel in en het maakt het allemaal toch wel een stuk leuker en draaglijker.

Wat vinden anderen van dit artikel?

Door jou gegeven score

Je moet inloggen alvorens je kan stemmen.

Totale score

Beoordeling: 82.00

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.