4gamers.be

GamesCom: Dag 1

17-08-2011 22:22 - Geschreven door YoniVL

Na de vrijwel werkloze dag van gisteren, was het vandaag serious business. Aangekomen op de vloer gingen we al eens een rondje doen over de vloer, om te kijken wat er zoal te beleven viel. De eerste dag is dan ook perfect om op ontdekkingstocht te gaan, aangezien het op deze persdag nog redelijk rustig is zonder de gemiddelde braadworstetende Duitser. Het perfecte moment dus om een deftig aantal foto's te maken. We gingen daarna al op bezoek bij Ubisoft, waar ik de spits mocht afbijten met Assassin's Creed: Revelations. Er zijn slechtere manieren om je dag te beginnen (zeker na een redelijk korte nacht).

Nadien mocht ik voor vrijwel de hele dag de Kölnmesse verlaten om in het Radisson bij Sony te gaan kamperen. De grote publiekstrekkers waren daar natuurlijk Uncharted 3 (gezien!) en de PS Vita (gezien en mee gespeeld!). Een godganse dag presentatie na presentatie en een stevige hoofdpijn tot gevolg kon ik me terug richting beursvloer begeven. Daar was niet meer zoveel te zien, maar gelukkig was het nog happy hour bij EA en konden we er dus nog eentje gaan pakken met de collega's van andere sites en magazines.

Morgen zal EA veel aandacht krijgen (uhu, Battlefield 3) en zullen we ook langsgaan bij Bethesda (met o.a. Rage) en Warner (Batman).

Wat vinden anderen van dit artikel?

Door jou gegeven score

Je moet inloggen alvorens je kan stemmen.

Totale score

Beoordeling: 0.00

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.