4gamers.be

GC 11: Sony-conferentie: hmmm

16-08-2011 21:53 - Geschreven door papfles

GC 11: Sony vergeet het belangrijkste: de games

Op de persconferentie bleef het publiek behoorlijk op zijn honger zitten. Nooit echt wist Sony iets te melden waarmee het echt gemeend applaus te krijgen. Uncharted 3-beelden scoren altijd en dus mochten we deze ook op het einde bekijken, waardoor ze ook verser in het geheugen bleven hangen - al blijft een behoorlijk fletse persconferentie vooraf domineren.

Twee prijsdalingen er nog snel achter geplakt, doen daar ook niet veel aan. Ja, het zal het PlayStation-merk nog wat vooruitduwen en Sony zal de concurrentie wel stevig onder druk kunnen zetten, maar voor dat toestelletje waarmee ze volgend jaar willen uitpakken, hebben ze in Europa toch een redelijk flauwe indruk gemaakt. Het is te hopen dat er de komende dagen nog wat zaken worden onthuld, want echt adrenaline-bezorgend was het allerminst jammer genoeg.

Wat vinden anderen van dit artikel?

Door jou gegeven score

Je moet inloggen alvorens je kan stemmen.

Totale score

Beoordeling: 92.50

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.