4gamers.be

GamesCom: Dag 0

16-08-2011 17:26 - Geschreven door YoniVL

De eerste, al bij al rustige dag van Gamescom zit er bijna op voor mij en mijn collega's Goofus en papfles. Vandaag bestond dan ook voor het grootste deel in de auto zitten, op weg naar Keulen. Daar aangekomen zijn we dan toch maar even snel langs de Kölnmesse gereden, de plaats waar het allemaal te doen zal zijn. Op die manier konden we al even enkele formaliteiten afwerken, zoals het ophalen van mijn accreditatie. Ik heb dan maar ineens een boekje meegenomen met de locaties van alle standen in, want zo'n grote beurs kan al snel veranderen in een doolhof. Vervolgens zijn we ons even gaan zetten in het perscentrum. De volgende dagen zal dat meestal overvol zitten, dus moesten we even profiteren van de kalmte. Foto's krijg je hier op 4gamers zo snel mogelijk voorgeschoteld. Na de eerste minuten GamesCom zijn we naar het hotel getrokken.

Dat hotel ligt in, jawel in, het stadion van Bayer Leverkussen. Ook hiervan mag je binnenkort enkele mooie beelden verwachten, zodat jullie toch kunnen zien welke luxueuze voordelen het heeft om voor 4gamers te schrijven. Na het hotel is papfles terug vertrokken richting GamesCom om de persconferentie van Sony te gaan bijwonen. Goofus en ik houden het maar rustig bij room service. Er zullen nog genoeg zware dagen volgen.

Morgen begint het echte werk op de vloer, met voor mij een bezoekje bij Ubisoft (jeej, Assassin's Creed) en Sony (nog meer jeej, Uncharted 3 en PS Vita). De lat voor de rest van de beurs wordt al lekker hoog gelegd dus. Morgenavond meer info op de front van 4gamers en een kleine impressie in mijn volgende blog.

Tot dan!

Wat vinden anderen van dit artikel?

Door jou gegeven score

Je moet inloggen alvorens je kan stemmen.

Totale score

Beoordeling: 57.33

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.