4gamers.be

Gamescom: de aankomst

16-08-2011 14:31 - Geschreven door papfles

Zie zo, we zijn aangekomen op Gamescom na een paar nogal ridicule omwegen waarbij het Keulens verkeer zich van zijn beste kant heeft laten zien - hallo taxi die in het midden van een bocht achteruit wilde rijden met ons in zijn gat ...

We hebben ondertussen ook de persbadge van YoniVL opgepikt en zitten nu even met zijn vieren naast elkaar in het perscentrum - nu het eens leeg is ... - al is het hier wel al meteen behoorlijk frustrerend. Blijkbaar hebben de Duitsers de kwalijke gewoonte om met een ergerlijke variant van ons geniale azerty-toetsenbord te werken. Vergeet die qwerty-toestanden, want hier gaan ze nog een stapje verder: een qwertz-toetsenbord.... (de Britten tegenover ons zijn bijna aan het wenen, omdat ze niet kunnen volgen met dit toetsenbord)

Vanavond eerst nog de Sony-persconferentie afwerken en dan al eens een glimp opvangen van wat Sony nu juist van plan is op deze Gamescom... de verwachtingen liggen niet meteen hoog, maar stiekem hopen we natuurlijk op speciale zaken. Laat ons nu eerst en vooral hopen dat ze hier niet beslist hebben om ook een nieuwe variant van de wc te introduceren, want dan gaat er al meteen een ravage plaatsvinden...

Wat vinden anderen van dit artikel?

Door jou gegeven score

Je moet inloggen alvorens je kan stemmen.

Totale score

Beoordeling: 91.67

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.