4gamers.be

Pudish' Blog (1)

13-08-2011 20:16 - Geschreven door Pudish

Hallo 4Gamers,

Zoals jullie kunnen zien is dit mijn eerste blog. Je moet er dus niet teveel van verwachten. Ik schrijf deze blog terwijl ik nog eens luister naar Led Zeppelin, die mannen blijven goed! Mijn blogs zullen dan ook meestal gaan over games, muziek, games, actualiteit, games, etc. De blogs zullen ook luchtig zijn en je moet mij dan ook niet altijd even serieus nemen.

Ik zal me eerst even voorstellen, alhoewel sommigen mij hier al wel zullen kennen. Mijn echte naam luidt Arne, ik woon in Glabbeek, een klein dorpje (5000 inwoners) in Vlaams-Brabant.  Ik ben 17 jaar en ga naar school in Leuven. Op vlak van muziek luister ik graag naar rock, grunge, new wave, punk, stonerrock,  metal, indie, alternative, …  Ik bespeel zelf ook de drum. Op vlak van sport volg en speelde ik voetbal. Mijn favoriete team in de Belgische eerste klasse is OHL. Op internationaal vlak is dat FC Barcelona. Ook ben ik leiding op een speelplein en binnenkort ook op een jeugdbeweging. Op die jeugdbeweging word ik ook wel eens Veggie genoemd omdat ik een vegetariër ben (no shit Sherlock). Voor de rest steek ik graag een frietje, drink ik graag een pintje en amuseer ik mij graag.

Ik ben begonnen met gamen toen ik 6 jaar oud was. Ik speelde Lego Racers en Age of Empires II, wat later ben ik overgestapt naar Tactical Ops en Battlefield 2. Nu speel ik veel meer verschillende games, onder meer dankzij Steam. Ik heb nu ongeveer een 70-tal games die ik nog moet beginnen en uitspelen. Ik ben nu bijvoorbeeld bezig aan GTAIV The Ballad of Gay Tony. Goeie game tot nu toe, maar de DLC kan nog altijd niet tippen aan GTAIV zelf.

Tot de volgende,

Pudish

Wat vinden anderen van dit artikel?

Door jou gegeven score

Je moet inloggen alvorens je kan stemmen.

Totale score

Beoordeling: 95.60

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.