4gamers.be

Blogging - Het leven van een vleeseter.

18-01-2012 16:11 - Geschreven door Carnivorious

Nee, deze blog is geen betoog tegen het vegetarisme. Ook is het geen promotiestunt om koeien te slachten en vlees te verorberen. Het is gewoon een (nuttige?) inkijk in mijn leven! Met het theoretisch rijbewijs opzak, dat ik samen met o.a. Pudish en Ernaldaes ben gaan halen, ga ik nu proberen om mee het gloednieuwe www.4tech.be van de grond te tillen. De komende drie weken zijn immers mijn trialtijd om al dan niet Hardware Redacteur te worden.

Met deze blog komt er gelijk een vraag mee, al weet ik niet of er veel reactie op zal komen. Is er interesse in een 'SOPA for dummies'? Het zou gaan om een blog waar ik probeer om uit te leggen wat SOPA nu precies inhoudt en wat de gevolgen zouden kunnen zijn. 

Als laatste wil ik jullie gamers nog introduceren met een geweldige muziekgroep. Hebben jullie nostalgische 8-bit herinneringen of als kind meerdere N64-controllers verslonden, dan is I Fight Dragons misschien wel iets voor jullie. Zoals je in dit filmpje (1) kunt zien, maken zij muziek door oude controllers te gebruiken. Het geluid dat zij daar mee weten te produceren is volgens mij niet mis en zeker weten erg origineel. Heb ik je weten te overtuigen? Beluister dan zeker eens 'The Geeks Will Inherit The World'!

(1) = http://youtu.be/4lDbTsJlf6E

Wat vinden anderen van dit artikel?

Door jou gegeven score

Je moet inloggen alvorens je kan stemmen.

Totale score

Beoordeling: 92.00

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.